Online Terapi

Online psykoterapi i Sønderjylland.

Fra min praksis i Sommersted, Sønderjylland tilbyder jeg online psykoterapi som et supplement eller alternativ til at sidde overfor hinanden.

Det kan enten foregå med webcam, så vi både kan se og høre hinanden eller over telefon. Det er enkelt og let at komme igang, og det fungerer rigtig fint. Det kan også være en kombination af online terapi og fysisk fremmøde.

Fordelen ved online terapi er, at man ikke behøver at forlade sine trygge omgivelser, og at terapien kan foregå over store afstande. Det er altså ligegyldigt, at jeg sidder i Sønderjylland, og at du befinder dig et helt andet sted i Danmark eller udlandet. Ulempen er naturligvis den manglende personlige kontakt, men min erfaring er, at online terapi fungerer godt.

Jeg har undersøgt flere platforme, for at sikre mig de har den stabillitet og billedkvalitet, der er nødvendig for at kunne bruges professionelt. Jeg har lagt vægt på, om de også fungerer på en bærbar eller stationær computer.

Google Meet

Hvis du har en @gmail.com, har du en google konto og dermed adgang til Google Meet. Du modtager en email fra mig med en invitation og et link til et video møde.

Zoom

Du behøver ingen Zoom konto. Du modtager en email fra mig med en invitation og et link til et video møde.

Kirsten Kronsgaard – online psykoterapi i Sønderjylland.