Praksis

Terapien foregår som en omhyggelig samtale mellem dig og mig, og sammen sætter vi et mål for forløbet. Jeg vil støtte dig til at finde kernen i, hvad du ønsker at opnå. Den første samtale er en forsamtale, hvor du kan fortælle om din situation og får et indtryk af, hvordan jeg er og arbejder som terapeut. Det er hensigten at skabe et trygt miljø, hvor du åbent og ærligt kan tage emner og udfordringer op.

Vi vil se på din nuværende situation og skabe sammenhæng med din historie. De relationer du er og har været i har ofte en stor betydning. At gå i terapi kan hjælpe dig med at overkomme dine vanskeligheder og nå dine mål, samt skabe det liv du ønsker. I de efterfølgende samtaler kan vi gå i dybden med de emner, og temaer du ønsker.

Jeg benytter mig af forskellige terapeutiske metoder alt efter, hvem du er som menneske, og hvilke problematikker du har. Det vigtigste for mig i samtalen er imidlertid, at to mennesker mødes – du som klient og jeg som terapeut. En afgørende faktor i psykoterapi er, at klient og terapeut matcher hinanden mest muligt.

Jeg tror på, at forandring altid er muligt.

Som psykoterapeut har jeg tavshedspligt og alt materiale behandles fortroligt.

Kontakt

Facebook Kirsten Kronsgaard